19.
Jul
2021
Ne kaže se bez razloga drugo stanje – kako u pozitivnom, tako i u negativnom kontekstu. U negativnom, isključivo iz razloga što žensko telo prolazi kroz brojne promene na koje nažalost nijedna žena ne može da utiče, niti da ih predvidi.
24.
Jun
2021
Ukoliko ste ikada imali osećaj da ste dospeli u malu modnu bajku šećernih boja, nežnih dezena i specifičnog kroja – veoma je moguće da vas je očarala odeća za devojčice i neodoljivi izbor iste.
21.
Jun
2021
Bez obzira na boje, dezene i inspiraciju usled koje je nastala – odeća za dečake pleni posebnom jednostavnošću. Ipak, to ne znači da su ovakvi modni komadi manje stylish nego odeća za devojčice. Naprotiv, dečija odeća obiluje zanimljivim, nesvakidašnjim izborima i izuzetno je zabavna za kombinovanje.
16.
Jun
2021
Baršunasto, mekano, neodoljivo, asocira na spokoj i miran san – pažljivo birana posteljina za bebe jedna je od najvažnijih dodataka bebinom životu. San, kao jedna od primarnih potreba svakog deteta, mora biti obojen, pre svega, najvišim kvalitetom – a tu na scenu stupa odgovarajuća dečija posteljina.
02.
Jun
2021
Naše proizvode možete naći u setovima po veoma pristupačnim cenama. Pamučni bodi za bebu sa kopčanjem izmedju nogica, omogućava brzo i lako presvlačenje bebe. Mama je sigurna da će stomačić njene bebe biti zaštićen od hladnoće. 
06.
Apr
2020
Mogućnost plaćanja karticama Bance Intese preko interneta na 6 mesečnih rata. Tačnije, na platnoj stranici Banke, nakon što se unesu prvih šest cifara sa kreditne kartice, otvara se padajući meni u kome se vide od 2 do 6 rata. Možete izabrati i tri ili četiri, pet rata, ali maksimum je 6 rata.
05.
Apr
2020
Bebe znatno brže prerastu stvari za bebu. Veličine odeće za bebu po uzrastu.    
20.
Feb
2020
Pletenica, ogradica za krevetac, da svaki dan bude kao san. Sjajna dekoracija, udobnost i zaštita bebe. Poručite i u par koraka je i kod vas.
18.
Dec
2019
Da li bebe treba da nose široki povoj ili ne?  Svaka beba priča je za sebe. Tokom razvoja bebe može nastati razvojni poremećaj kuka, a širokim povijanjem se znatno smanjuje taj rizik.  Širokim povijanjem bebe, glavica butne kosti bolje naleže na udubljenje karlične kosti, te samim tim zglob postaje stabilniji. Široko povijanje povećava šansu za pravilan razvoj zgloba kuka. Široki povoj je preventivna mera koja ce povecati sanse da se kukovi bolje razviju. Korisno jer ce stvoriti optimalne uslove za razvoj zgloba kuka. Jedine teškoće koje široko povijanje donosi su vezane za pranje veće količine veša. Široko povijanje je značajno povećanje šanse za pravilan razvoj zgloba kuka. Pelene za široko povijanje bebe https://www.miniki.rs/pelene  
15.
Nov
2017
15.
Nov
2017
15.
Nov
2017
15.
Nov
2017
string(0) ""
string(0) ""