Blog
16.06.2021.

Za bezbrižnu igru i miran san

Baršunasto, mekano, neodoljivo, asocira na spokoj i miran san – pažljivo birana posteljina za bebe jedna je od najvažnijih dodataka bebinom životu.

San, kao jedna od primarnih potreba svakog deteta, mora biti obojen, pre svega, najvišim kvalitetom – a tu na scenu stupa odgovarajuća dečija posteljina.

Ništa manje bitni nisu ni peškiri za bebe, mekani i delikatni. Takođe, portikle za bebe danas se proizvode u bezbroj različitih veličina, boja, dezena, sa zanimljivim natpisima… i neizostavni su aksesoar bebine svakodnevnice.

Za male sanjare – mekana posteljina za bebe

Sa svakom novorođenom bebom, rodi se i jedno malo sunce. Toplina, svetlost, nežnost, samo su neke od odlika ovih predivnih malih bića. Bez obzira na to kakav je stil doma ili bebine sobe – posteljina za bebe može se savršeno ukopiti, izbori su nepresušni.

Kada je reč o isključivo vizuelnom delu, bez obzira na to da li se opredelite za raznobojne dezene ili minimalizam, svedenost ili jarke boje, oslušnite senzibilitet deteta, pa shodno tome donesite odluku. Nežni, pastelni tonovi deluju smirujuće, opuštajuće, prefinjeno, i veoma su laki za kombinovanje. Bebina posteljina svakako ne mora biti jednobojna, možete se opredeliti za nekoliko boja istovremeno. Posteljina za bebe može se kupiti pojedničano ili u kompletu – podloga, jastuk i prekrivač; ceo set može se koristiti za bebin krevet, ali i kolica ili bebinu korpu.

Dečija posteljina – u carstvu snova

Posteljina za decu može biti elegantna ili krajnje jednostavna; ipak, najbitnije je da je udobna, mekana, od prirodnog materijala i uvek čista. Izbora i opcija je zaista mnogo – može se kupovati u kompletu ili odvojeno – donji čaršaf, mekano jastuče i jastučnica ili dodatno, ukrasno jastuče, jorganska navlaka i jorgan…Najbitnije je temeljno odabrati, i pažljivo ispitati kvalitet posteljine koja je od velike važnosti za zdrav i spokojan san deteta. Najbitniji je, svakako, materijal – koji treba biti 100% pamučan.

Peškiri za bebe – mekani dodir pamuka

Sve što dolazi u kontakt za bebinom kožom mora biti najvišeg kvaliteta, bez i najmanje mogućnosti da na bilo koji način iritira ili izazove bilo kakvu neželjenu reakciju. Kupanje beba treba da predstavlja radostan čin koji će ih ostaviti srećnije, veselije, čistije, zdravije. Za vašu bebu uvek birajte prirodne materijale i najudobnije modele, čak i pri odabiru peškira. Pamučni, mekani peškir sa kapuljčom ili baršunasti mekani frotir – udobnost je presudna. Takođe, posebnu pažnju obratite i na boje, a svakako se preporučuju one umirujućeg efekta – poput nežno zelene, bebiroze i pastelno plave. Nećete pogrešiti ni sa tirkiznim tonovima, svetlo žutom, bež.

Zabavne i praktične portikle za bebe

Kada je reč o bebama, pored brojnih predivnih epiteta, jedan koji ih opisuje jeste i nepredvidivost.

Dok bezbrižno ušuškano spavaju, i njima i roditeljima je raj na zemlji, mir, tišina, spokoj.

Ipak, onog trenutka kada se probude bivajući spremne za akciju, izrazito je bitna i spremnost roditelja… Spremnost na sve očekivano i neočekiavno, spremnost da brzo reaguju, da brzo navuku, presvuku, zamene, skinu i operu.

Stoga je primarno da, pored zabavnih, šaljivih dezena i poruka, svaki dodatak za bebe – a posebno portikle – budu izrazito praktične.

Važno je da portikle ne žuljaju, da ne stežu, da zabave. Sa rastom bebinih zuba dolaze i razni neočekivani momenti. U skladu sa tim, portikla je jedan od neophodnih pomoćnika svakog roditelja. Portikle za bebe – na vezivanje ili zakopčavanje, sa mušemom, pamučne, portikle na čičak, savitljive, tanke, mekane, prakične i lake za korišćenje, stvorene za prljanje ali još lakše pranje. Jednobojne ili multikolor, sa printom ili zanimljivih natpisa… izbori u neograničeni.

U prirodi svake bebe jeste to da bude sigurna, spokojna, bezbrižna. Bebe su definicija savršenosti, a shodno tome – upravo takvo treba da bude i sve sa čime dođu u dodir.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jul.
2021.
Blog
Ne kaže se bez razloga drugo stanje – kako u pozitivnom, tako i u negativnom kontekstu. U negativnom, isključivo iz razloga što žensko telo prol...
24.
Jun.
2021.
Blog
Ukoliko ste ikada imali osećaj da ste dospeli u malu modnu bajku šećernih boja, nežnih dezena i specifičnog kroja – veoma je moguće da vas je oč...
21.
Jun.
2021.
Blog
Bez obzira na boje, dezene i inspiraciju usled koje je nastala – odeća za dečake pleni posebnom jednostavnošću. Ipak, to ne znači da su ovakvi m...
string(0) ""
string(0) ""