Blog
15.06.2020.

Baby Jogger kolica za bebe

Brend Baby Jogger vam nudi velike mogućnosti.
Idemo redom. 
Prvo što vam treba za izlazak bebe je auto sedište ili korpa - nosiljka. Neki roditelji odlaze odmah sa bebom u šetnje, neki čekaju onih prvih 40 dana da prodje. Kada je beba rodjena na proleće ili leto, brže će izaći, dok zimske bebe kreću kasnije u duže šetnje. U svakom slučaju, imamo one obavezne kontrole kod pedijatra, još sa mesec dana. Nekima su domovi zdravlja blizu, neki moraju kolima. Pre podne ili popodne, sa tatom je lakše, ali šta kada tata radi i ne može da ide sa mamom na kontrolu? Mama mora sama. Tu će vam od pomoći biti Baby Jogger kolica jer su lagana i sklapaju se jednom rukom. Čak kod City Tour Lux dečijih kolica, nosiljka se sklapa zajedno sa ramom kolica, što je velika prednost.
Sada vam trebaju i kolica. Bebe u vožnji obično zaspu, tako da ćete brzo i lako postaviti auto sedište na ram kolica. Kod nekih modela su vam potrebni dodatni adapteri za auto sedište, kod nekih ne. Sada imamo auto sedište, nosilku i kolica. Idemo dalje. Sa navršenih šest meseci, beba počinje da sedi. Vožnja u kolicima je sada mnogo zanimljivija. Dodatak je prečka za kolica ili tacna da se stavi neka igračkica ili slično. Razmišljajte i o kišnim navlakama i navlakama protiv insekata. Za letnju šetnju će vam trebati i držač za flašicu. Maminu ili bebinu. Tu je i neseser, koji se kači na prečku od kolica, gde se mogu odložiti sitne stvarčice. Ovakva kupivina iz delova vam može olakšati budžet.
Model City Select vam pruža mnogo više mogućnosti. On raste kako vaša porodica raste, a to vam govori o kvalitetu i izdržljivosti kolica. Kupite kolica za jedno dete, kada dodje i drugo, dokupite drugo sedište ili nosiljku, čak i auto sedište. Ovde vodite računa o adapterima za ovaj model kolica. Nosiljka je radjena posebno za kolica City Select. Kolica mogu biti i za blizance, troje dece kupovinom podloge za vožnju. Board ili podloga ide na konstrukcije Baby Jogger kolica. Koliko god se vaša porodica širi, kolica su ista. Točkovi kolica ovog brenda su za sve terene. Ona sa tri točka su lakša za manevrisanje, zato ih roditelji koji vole duge šetnje po prirodi, obožavaju.
Jedan par koji je došao da pogleda baš ovaj brend, bio je jasan u jednom. Tražili su laganu korpu za bebu, kolica koja se lako sklapaju, lagana za vožnju i staju u manji auto. Novi roditelji koji su tražili ono što njoma treba, njima da služi. Nadam se da smo malo pomogli.
Otvoreni smo za sva pitanja oko ovog brenda, jer ima toliko prednosti da je teško sve preneti u pisanoj formi.
Vaš Miniki

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Nov.
2020.
Blog
Bodići za bebe idealna odeća za najsladje i najmladje. Za bebu od prvog dana.
09.
Apr.
2020.
Blog
Kupovina i odabir kolica je odluka kuju donosite u poslednjim mesecima trudnoće. Pogrešan izbor može da vam oteža jedan od najlepših perioda u ...
06.
Apr.
2020.
Blog
Mogućnost plaćanja karticama Bance Intese preko interneta na 6 mesečnih rata. Tačnije, na platnoj stranici Banke, nakon što se unesu prvih šest...
string(0) ""
string(0) ""